nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
THE SECOND SOUND

The Second Sound vormt een denkbeeldig gesprek met muzikanten en klankkunstenaars over de rol van gender binnen hun werkveld en artistieke praktijk. De publicatie verzamelt getuigenissen van uiteenlopende kunstenaars met diverse achtergronden in een waaier van (vaak tegengestelde) opvattingen. Drie belangrijke onderdelen komen aan bod: discriminatie als paradigma en anders-zijn, gendergekleurde muziek en geluidskunst in relatie tot het leven en de positionering in het veld. The Second Sound is een project van Julia Eckhardt en Leen De Graeve dat werd uitgebracht bij de nieuwe uitgeverij umland met vormgeving van Maaike Beuten / garage64. Bestel de uitgave via umland@q-o2.be (15 euro, incl. verzending EU).

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be