nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
RESIDENTIE

De residenties bij Q-O2 bieden tijd en ruimte voor artistiek onderzoek, reflectie en creatie in het veld van de experimentele muziek en klankkunst. We voorzien per residentie het nodige technische materiaal, een een reiskostenvergoeding van maximaal 120€ en accommodatie in het Q-O2 appartement voor internationale residenten.

 

Residenties zijn meestal tussen drie en zes weken lang. Een presentatie voor een publiek na de residentie kan worden ingebouwd indien gewenst maar wordt niet verwacht. Wel vragen we enkele sporen van de residentie achter te laten in woord, beeld en/of audio. Bij interesse zijn wij er om te helpen om de stad en haar bewoners te ontmoeten.

 

Stuur een beknopt projectvoorstel van maximaal één pagina en een link naar je website of andere secundaire informatie vóór 15 september 2022 naar info@q-o2.be, met als onderwerp “Residency23”.

 

De volgende mogelijkheid tot het indienen van een voorstel is in de zomer van 2023 voor 2024. Om op de hoogte te blijven van deadlines en activiteiten, kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief.

 

 

LUISTER
Glauco Salvo - Field Studies
David Helbich - Live - 9/12/22 (Excerpt)
Aymeric De Tapol - Encore une etude de flute


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en Creative Europe
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be