nl fr en
Q-02 logo
workspace for experimental music and sound art
concert
Instant Music
15/03/2005 - 20:30

Sorry, this entry is only available in %LANG:, For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

INSTANTmusic is een samenwerkingsverband tussen 5 verschillende podia met als doel de elektro-akoestische en geïmproviseerde muziek te ondersteunen. Met

Anders Hana (Noorwegen) – gitaar, electronica
Morten Nottelman (Denemarken) – drums, electronica
Philipp Weies (Duitsland) – gitaar, electronica
Fritz Stolberg (Duitsland/UK) – visuals

Er zijn twee initiatiefnemers van INSTANTmusic: WORM (Rotterdam) en Extrapool (Nijmegen) en vier partners: Kraakgeluiden in de binnenstad (Amsterdam), White Space-White Noise (Den Haag), Nederlands Instituut voor Mediakunst (Montevideo/Amsterdam) en Klub Koe (‘s-Hertogenbosch). Q-O2 wordt één van de partners, zodat dit noodzakelijke netwerk zich ook naar Belgïe kan uitbreiden. Met deze samenwerking wil Q-O2 de banden binnen de improvisatiescène aanscherpen en een opening naar Nederland creëeren. Binnen de kleine hedendaagse improvisatiescène zijn samenwerkingen met andere landen niet evident. Nochtans zijn die levensnoodzakelijk voor deze artistiek en financieel kwetsbare scène. INSTANTmusic wil focussen op Europese muzikale samenwerkingen (in Duitsland, Frankrijk en Scandinavië beleeft deze muziek een enorme groei) en op interacties tussen verschillende generaties muzikanten.

SOUNDS
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 is supported by the Flemish Community, VGC and the European Union
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussels
info@q-o2.be