nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
conference, performance
mmile : Attila Faravelli + Ryoko Akama
27/01/2024 - 17h-18h30 - free

Presentatie van het werk in uitvoering van geluidskunstenaars Attila Faravelli en Ryoko Akama, als onderdeel van een residentieprogramma georganiseerd door Ramdom als onderdeel van het Ogni Altro Suono festival (Italië), in samenwerking met La Semaine du Son / De Week van de Klank en het Waking Life festival (Portugal).

 

Dit multidisciplinaire project wil de verschillende vormen verkennen die water kan aannemen in zijn fysieke, symbolische en spirituele staat, in een constante dialoog tussen het oude en het hedendaagse, het herinterpreteren en bevorderen van de herontdekking van de watercultuur in verschillende gebieden en tradities. De residentie omvat onderzoek en het creëren van projecten in verschillende landen, gepresenteerd door middel van masterclasses, openbare lezingen, discussies en optredens.

 

In een presentatie, demonstratie en discussie met het publiek zal Ryoko Akama vertellen over de ideeën en methoden die ze gebruikt in haar installaties en performances, en hoe deze de afgelopen tien jaar zijn geëvolueerd en veranderd. Attila Faravelli zal een selectie van zijn Field Recording werk presenteren, evenals een sessie over de huidige staat van zijn samenwerking met Ryoko in de context van Aural Tools, een project dat speelt met een reeks eenvoudige geluid producerende objecten.

 

Event of La Semaine du Son. More info here.

 

Semaine du Son 2024

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be