nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst

© Patrick Thinsy

concert
Chrs Galarreta, Seiji Morimoto, Patrick Thinsy, Adam Asnan, Pauwel De Buck
04/12/2012 - 20:30 - €8

Chrs Galarreta maakt geluid uit klank en stilte. Hij gebruikt hiervoor ongewone elektronische toestellen, zelfgemaakte instrumenten, gecontroleerde software-fouten, en non-auditieve tonen. Dit alles verwerkt hij tot audiovisuele installaties en performances.Seiji Morimoto creëert geluidperformances, installaties en video’s. In 2003 verhuisde Morimoto naar Berlijn, en performde en exposeerde intussen op vele internationale festivals in Europa. Hij is geïnteresseerd in de onstabiele akoestische balans tussen dagdagelijkse objecten en technische media.Patrick Thinsy is al 10 jaar actief als muzikant, zowel in de rock scene, als in groepsimprovisaties en met solowerk. Hij creëert zijn geluid met behulp van platendraaiers, synthesizers, veldopnamen en objecten, van gewelddadige uitbarstingen tot traag evoluerende electro-akoestische soundscapes. Thinsy is ook fotograaf en beeldend kunstenaar.


Pauwel De Buck is een geluidskunstenaar die leeft en werkt in Gent. Hij combineert specifieke veldopnames, meestal uit stedelijke omgevingen, met elektronisch gegenereerde klanken. Deze werkmethode uit zich in een zowel tijdgebonden als sculpturaal en ruimtelijk resultaat. Zijn werk wordt uitgebracht op het Londens Entr’acte label.


Adam Asnan is een londense componist-performer. Zijn werk promoot het esthetische potentieel van vaststaand (opgenomen) en versterkt geluid. Zijn composities, live optredens en audiovisuele samenwerkingen toerden meermaals doorheen Europa.


In samenwerking met Beursschouwburg

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be