nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
CALLS, CALLS, CALLS

We zijn verheugd om ons nieuwe Europese samenwerkingsproject tekhnē te lanceren. De eerste oproepen voor dit nieuwe project betreffen zes onderzoeksresidenties van zes weken bij Q-O2, en tussen twee en drie weken bij enkele van onze partners GMEA en TRAFO. Deadline voor het indienen van aanvragen is 30 september.

Meer informatie over de onderzoeksresidenties is te vinden op het aanmeldingsformulier HIER
Schrijf je in voor de tekhnē nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

Daarnaast hebben we een open call voor de Showcase Emerging Sound die we elk jaar houden, deze keer in samenwerking met STUK, dead line is 15 october. Deze oproep is gericht naar geluidskunstenaars met een link naar België, alle info vind je HIER

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be