nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
OPEN CALL RESIDENTIES: Q-O2 EN TEKHNē

In 2024 zullen we twee verschillende soorten residenties organiseren:

14 residenties van vier weken zijn gereserveerd voor residenties met een vrij onderzoeksthema, waarvan zeven voor internationale en zeven voor lokale (in België wonende) kunstenaars. We staan open voor kunstenaars, kunstwerkers en theoretici die willen werken aan een onderzoeksgericht project (we organiseren geen residenties die gericht zijn op productie). Deadline voor voorstellen is 15 september. Meer informatie HIER.

Daarnaast zijn we verheugd om het nieuwe Europese samenwerkingsproject tekhnē te lanceren. De eerste oproepen voor dit nieuwe project betreffen zes onderzoeksresidenties van zes weken bij Q-O2, en tussen twee en drie weken bij twee van onze partners, GMEA en TRAFO, met deadline voor voorstellen 30 september. Een call voor opdrachten voor hybride radio / live performance werken zal worden gehost door CTM Festival, met deadline voor voorstellen 10 september.

Meer informatie over de onderzoeksresidenties vind je HIER
Meer informatie over de oproep voor opdrachten vind je HIER

Schrijf je in op de tekhnē nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be