nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
OSCILLATION & THE MIDDLE MATTER

Revisit Oscillation festival op de foto-stream van FabFive

The Middle Matter: sound as interstice

Oscillation werd begeleid door een reader met een verzameling van reflecties over de natuur van geluid; haar substantie, specifieke kwaliteiten en potentieel – met een bijzondere nieuwsgierigheid naar zijn neiging om tussenruimten te vullen, de hiaten tussen verschillende ruimtes, tussen tijden, culturen en wereldbeelden, tussen lichaam en ruimte.
Met bijdragen van Enrico Malatesta, Séverine Janssen, Tomoko Sauvage & Akio Suzuki, Lila Athanasiadou, Carolyn Chen, Justin Bennett, Brandon LaBelle, Anna Raimondo & Edyta Jarząb, Jennifer Walshe, Gary Schultz, Salomé Voegelin, Marc Matter, Franziska Windisch, David Toop, Pierre Berthet & Rie Nakajima, Mark Fell. Interviews met Jonathan Frigeri, ooooo, Paulo Dantas, Melissa E. Logan, Isabelle Stragliati, Alice Pamuk, Klaas Hübner, Wederik De Backer, Benny Nemerofsky Ramsay, Lucie Vítková, Beatriz Ferreyra, Annette Vande Gorne. Uitgegeven door Caroline Profanter, Henry Andersen en Julia Eckhardt. Ontwerp Ward Heirwegh.

om te bestellen mail to info[]q-o2.be

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be