nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
DIRTY EAR FORUM #8

Dagelijkse radio-teatime van woensdag tot vrijdag 13-15/2 van 15:00-16:00. STREAM: http://radio.gsara.be:8000/bruxelles.opus

Publieke presentatie vrijdag 15/2 om 18:00 bij Q-O2.

Dirty Ear Forum is een doorlopend artistiek platform geïnitieerd in 2013 door Brandon LaBelle. Deze editie wordt georganiseerd door Brandon LaBelle en Anna Raimondo in samenwerking met Q-O2, in samenwerking met Gsara Asbl, FMDO en Saout Radio. Meer info: http://dirtyearforum.net

Door collectief onderzoek en experimenten worden geluid en luisteren gebruikt om na te denken over de politiek van de ruimte. Dit omvat het in kaart brengen van de belangrijkste termen van “territorialiteit” en “onzichtbaarheid”.

Met: Elena Biserna, Caroline Claus, Lia Garcia, Jerome Giller, Brandon LaBelle, Anna Raimondo. In het kader van het Interfaces-project, medegefinancierd door het Creative Europe-programma van de Europese Unie.

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be