nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
INTERFACES RESIDENCIES

Q-O2 ondersteunt 11 residenties in het kader van het project INTERFACES. Dit internationaal, interdisciplinair project legt zich toe op het verbinden van nieuwe muziek en een brede waaier aan nieuwe doelpublieken.

De geselecteerde residenten zijn Alice Pamuk, Benny Nemerofsky Ramsay, BolwerK, Isabelle Stragliati, Jonathan Frigeri, Justin Bennett, Klaas Hübner, Lucie Vítková, Melissa Logan, Paulo Dantas, Wederik De Backer.

Lees hier alvast meer over hun bijdragen en artistiek onderzoek.

Volg de BLOG

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be