nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
ONDERTUSSEN: SOCCOS RESIDENTIE NETWERK

SoCCoS is een residentienetwerk dat zich verdiept in experimentele muziek, klankkunst en cultuur. Het biedt mogelijkheid tot uitwisseling van kunstenaars, cultuurwerkers en theoretici. Het project focust op taal, verschillen in stedelijke en rurale omgeving en het werk met lokale gemeenschappen.

We delen dit project met partnerorganisaties Hai Art (FI), Binaural/Nodar(PT), DISK Berlin (DE), A-I-R Laboratory (PL) en geassocieerde partners Bambun (IT), MoKS (EE), Medea Electronique (EL) and De School van Gaasbeek (BE). Het wordt gesteund door het Creative Europe programma van de  Europese Unie en is open voor voorstellen en presentaties.

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be