nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
TUNED CITY BRUSSELS FULL PROGRAM

Tuned City Brussels: het volledige programma hier on line > een festivalarchief in klank en beeld volgt binnenkort!

In de loop van een vierdaags festival onderzocht Tuned City Brussels via concerten, wandelingen, installaties en locatiegebonden interventies hoe Brussel klinkt. Een bijpassend theoretisch kader ontvouwde zich langs de drie kernbegrippen ‘Relational Noise’, ‘Situational Listening’ en ‘Operative Ambience’. Elke dag werd een ander thema verkend in een corresponderende ‘zone’ in de stad waarnaar het festival zich verplaatste.

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be