nl fr en
Q-02 logo
werkplaats experimentele muziek en klankkunst
OPEN CALL SHOWCASE EMERGING SOUND 2023

STUK, Q-O2, Musica & C-TAKT presenteren jaarlijks een staalkaart van beloftevolle geluidskunstenaars in België. De showcase toont de diversiteit van het Belgische sound-landschap en geeft de volgende generatie van geluidskunstenaars een duwtje in de rug. We zijn op zoek naar recent, bestaand werk waarin geluid een centrale rol speelt. Daarbij speelt het genre geen rol: het kan een performance zijn, een installatie, soundwalk, radiostuk, interventie of een ander innovatief format. De vier geselecteerde werken zullen worden gepresenteerd in STUK van 12 t.e.m. 17 mei 2023 (installaties) en op 17 mei 2023 (performances). Deadline voor voorstellen is 15 october. Voor meer info en registratie lees hier verder.

LUISTER
Sebastian Dingens - WALKS
Pavel Tchikov 29/11/23
Nika Son - Scatter


Q-O2 wordt gesteund door de Vlaamse Gemeenschap, de VGC en de Europese Unie
Q-O2
Koolmijnenkaai 30-34
B-1080 Brussel
info@q-o2.be